marți, 1 aprilie 2014

Aplauze!!!

Sampanie, capsuni si topping de ciocolata. Eu cu E.L. in acelasi hotel de patru stele, de data asta intr-o alta camera. Geamurile din tavan pana in podea, pe doi dintre peretii camerei aflate la ultimul etaj, imi ofereau o priveliste minunata a orasului, stand goala, cu paharul de sampanie in mana, si penetrata de la spate de acest barbat. De data asta am lasat acasa inhibitiile si orice forma de falsa pudoare si cred ca asta a facut sa am parte de una dintre cele mai perverse nopti alaturi de un barbat. Visele si fanteziile erotice mi se implinesc alaturi de E.L., care se dovedeste pe zi ce trece mult mai abordabil, mai om...De cand l-am cunoscut mi l-am imaginat stand in fata mea in genunchi, cu gura deschisa sub vulva mea, sorbind din sampania pe care eu sa o las sa-mi curga printre sani in jos, ca-ntr-o cascada. O data cu asta mi l-am dorit gustand ciocolata de pe labiile mele, pe care sa o serveasca plimband de sus in jos o capsuna mare, rosie, impartind-o cu mine. Si tot acest scenariu fantezist l-am pus in aplicare fara nici o retinere, fara nici o pudoare. Mai mult decat atat, imi placea cum el, flamand, ma penetra adanc, dupa ce-si ungea abundent penisul cu ciocolata dulce. Nu stiu inca daca acest joc va influenta in vreun fel sanatatea vaginului meu, dar cert este ca senzatia de rece pe care o crea ciocolata inlauntrul meu era minunata...
- Uite ti-am luat un cadou. Si scoate din geanta lui un parfum, ambalat intr-o sticla deosebita.
- Multumesc, scumpul meu! (stiam ca va fi vorba despre un parfum cand mi-a dat indiciul la telefon, dar eu chiar speram sa fie parfumul pe care mi-l doresc!!!)
- Parfumul pe care ti-l doresti tu o sa vina cu o alta ocazie...
- Mergi undeva in vara asta in vacanta? Ai putea de exemplu sa pleci intr-un weekend undeva in afara tarii? Mi-ar placea deosebit de mult sa petrecem un sfarsit de saptamana departe de haosul de aici. Vreau plaja si mare. Ce spui de Barcelona? (si atunci m-am gandit la dr.E.-cel cu care i-am fost infidela lui G.-doctor care lucreaza la spitalul la care eu am fost in schimb de experienta)
- Barcelona este un oras frumos! Ma incanta ideea dar nu promit. In orice caz sa te astepti la o surpriza de genul asta. Sa te sun si sa-ti spun ca biletele sunt luate si plecam departe.
- Oh nu! Ar trebui sa stiu din timp. Trebuie sa-mi organizez concediul la locul de munca...
- Lasa draga ca te imbolnavesti si tu...Si ne bufneste rasul pe amandoi, dupa care ciocnim paharele ca doi complici nebuni.
Inainte sa ma intalnesc cu E.L. am facut ceva de care sunt tare mandra. Am dat drumul lampionului roz. Cu cateva zile inainte am luat bradutul si l-am plantat in gradina. Intre timp am fost in club (singura), unde mi-am dovedit din nou ce femeie frumoasa si inteligenta sunt...
Constiinta mea, care pana nu de mult ma certa, acum ma aplauda.
In acea seara in care R. mi-a spus ultima oara sa nu-l mai caut, am purtat o discutie la telefon cu E.L. ,in care i-am povestit despre R. in lacrimi...
- Scumpul meu imi cer scuze ca (ma) plang acum tie si-ti multumesc ca-mi esti alaturi. Trebuie sa intelegi ca trec printr-un moment de slabiciune.
- Mai bine spus de decadere! Dar imi place ca esti indulgenta cu tine insati...

”Da scumpa mea! Ai trecut printr-un moment de decadere...are dreptate E.L. Dar imi place felul in care manjita de noroi te cureti, cum trantita de pamant te indrepti! Pentru asta nu pot decat sa strig tare:
Aplauze!!!




Un comentariu:

comment