sâmbătă, 13 martie 2010

Gravida,dar activa sexual!!!

De curand ai aflat ca esti insarcinata una din preocuparile tale legate de cuplu este aceea ca activitatea sexuala ar putea cauza neplacere bebelusului? Afla ca nu doar tu ai temeri si iti pui intrebari, ci si partenerul tau. Cele 9 luni vor fi unul dintre cele mai importante teste ale vietii voastre de cuplu.Totul pare greu si confuz. Modificarea comportamentului sexual din timpul sarcinii este influentata de schimbarile pe plan fizic si psihic, insa tu trebuie sa privesti cu alti ochi toata nebunia asta frumoasa!
Fii curajoasa!
Este firesc sa simti ca totul se da peste cap si ca nu stii ce trebuie exact sa faci, insa momentele de dragoste nu trebuie inlaturate din cuplu cat timp esti gravida. Din contra, in aceasta perioada subiectul SEX poate fi privit cu si mai mult entuziasm, pentru ca scapati de grija anticonceptionalelor! Este adevarat ca primul trimestru de sarcina este mai dificil, deoarece libidoul este scazut si apar greturile si oboseala, insa din al doilea trimestru dorinta sexuala este de-a dreptul spectaculoasa!
Daca facem dragoste, bebe este ok?
Nu trebuie sa va speriati, gandindu-va ca "nebuniile" voastre vor afecta bebelusul. El va fi in siguranta, daca voi nu veti mai face dragoste in ultimele 3 saptamani de sarcina, atunci cand micutul se intoarce treptat cu capul spre capatul colului uterin.
Sexul va fi interzis de medic doar in urmatoarele situatii:
un avort anterior sarcinii, riscul unei nasteri premature, diagnosticul de placenta praevia, preeclampsie sau diabet gestational, cervixul are o dilatare precoce, exista scurgeri de lichid amniotic, dureri pelvine, ti s-au descoperit infectii in timpul sarcinii sau ai o sarcina multipla.
Daca voi nu sunteti pusi in niciuna din situatiile de mai sus, atunci nu exista motive de ingrijorare! Este perioada perfecta sa va sudati ca si cuplu, in privinta vietii sexuale, impartasindu-va toate dorintele si gandurile!
Nu uitati!
Atunci cand faceti dragoste, greutatea partenerului nu trebuie sa fie sustinuta in totalitate de tine, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, deoarece poate grabi declansarea sarcinii.
Sexy, sexy, stiu ca ma vrei !
Chiar daca primul trimestru de sarcina va fi foarte greu pentru amandoi, dar mai ales pentru tine, cel mai important este ca partenerul sa te incurajeze, sa te inteleaga si sa fie rabdator. Eforturile ii vor fi rasplatite inzecit incepand cu al doilea trimestru, cand greturile dispar si poti alege pentru clipele fierbinti momentele in care nu te simti obosita.
Cu siguranta te simti vulnerabila in aceasta perioada. De parca n-ar fi fost de ajuns toate emotiile legate de sarcina si nastere, te simti si neatragatoare! Partenerul te va asigura ca te considera in continuare sexy si chiar asa este! Femeile insarcinate au o frumusete aparte, care ii incita pe partenerii lor!Oricat de ciudat ti s-ar parea, in ochii lui esti si mai frumoasa! Va fi fascinat de schimbarile prin care treci si te va gasi atragatoare. Nu te distanta de el, nu te eschiva atunci cand te schimbi de haine! Lasa-ti inhibitiile la o parte si da-i voie sa te admire si sa exploreze noile forme ale corpului tau. Pentru el esti de departe cea mai importanta si frumoasa femeie din lume, pentru ca esti iubita lui si mama copilului sau.
Barbatii sunt programati genetic sa fie atrasi de formele rotunde asa ca va fi innebunit de noua forma a sanilor tai si de funduletul tau indraznet! Asadar, data viitoare cand te vei dezbraca in fata oglinzii pentru a-ti privi burtica, lasa-l si pe el sa te priveasca si sa te admire. Este un joc care va va apropia si mai mult!
9 luni pline de optimism!
Chiar si cu burta mare, poti fii o femeie frumoasa si eleganta! Sa nu ai niciun dubiu in privinta farmecelor tale! Nu renunta la trusa de machiaj si la hainele sexy. Incepand cu al doilea trimestru de sarcina, burtica se mareste considerabil si trebuie sa tineti seama de ea atunci cand alegeti pozitiile, pentru ca tu sa fii relaxata si sa poti controla penetrarea.Tot in al doilea trimestru, hormonii isi fac de cap si aduc rezultate spectaculoase! Testosteronul, estrogenul, progesteronul si oxitocina vor spori dorinta sexuala, vor mari excitatia si vor declansa mai repede orgasmul. Suna bine, nu-i asa?
Nu uitati!
Chiar daca vor fi zile in care nu veti avea chef sa faceti dragoste sau vor aparea momente stanjenitoare, exista si alte dovezi de dragoste! Saruturile, mangaierile, cuvintele dulci, masajele si explorarea corpului sunt si ele marturii ale afectiunii si atasamentului vostru!
Esti o femeie frumoasa si speciala, iar partenerul tau este alaturi de tine! Renunta la temeri si inhibitii si profitati impreuna de aceasta perioada unica!

2 comentarii:

  1. O postare foarte frumoasa si interesanta. Subiectul acestei postari e la fel de interesant ca si postarea in sine. Orice barbat isi doreste ca la un momendat sa traiasca asa ceva. Sa poata sa isi admire sotia fiind insarcinata. e un sentiment la fel de unic si la fel de intens atat ptr femeie cat si ptr barbat. S-ar simti multumit si satisfacut din toate punctele de vedere in momentul in care aleasa inimi lui, devenita sotie ii va oferi un copil. E foarte adevarat ca o femeie insarcinata e mult mai sexi si mult mai atragatoare si poate nu doar ptr barbatul de langa ea, insa el va avea acest privilegiu si se va bucura de el cel mai mult. Va putea sa isi admire sotia in timp ce se uita in oglinda la noile forme, sa o faca sa se simta mult mai sexi ca inainte si sa o iubeasca mult mai mult. Noile forme ale femei il vor face pe barbat sa nu isi mai doreasca nimic altceva. Citind postarea am stat si m-am gandit la momentul in care si tu vei fi gravida. Cred ca vei fi cea mai fericita femeie de pe pamant iar barbatul de langa tine se va simti cel mai norocos barbat in viata.
    Felicitari pentru postare si pentru subiect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa fii tu barbatul de langa mine!Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere

comment