duminică, 10 ianuarie 2010

Jurnalul unei amante


Jurnalul unei amante este titlul unui blog descoperit recent,care a reusit sa ma faca sa ma gandesc la el,sa vorbesc despre el,sa scriu depre el...Autoarea e un geniu...Indraznesc sa copiez niste paragrafe scrise de ea,fara permisiunea ei,dar nu ma pot abtine sa nu impartasesc si cititorilor mei...fericirea mea cand am descoperit ca exista...femei adevarate...
"Se spune ca in 2009 egalitatea intre sexe in posturi de conducere nu mai e un vis ci o realitate. Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar lucrand intr-un post de conducere sunt inconjurata doar de barbati. Cu exceptia secretarei mele.
Inconjurata de atat testosteron e normal ca uneori sa ma excit la birou.
Asta s-a intamplat si ieri si la birou. Am iesit dintr-un meeting cu 4 perechi de pantaloni, am fugit in birou si am simtit cum caldura imi invadeaza tot coprul.
- Am ceva important de facut deci pentru o jumatate de ora nu sunt ”available” nimanui, ii spun secretarei. Am vazut eu un zambet dubios pe fata ei insa l-am ignorat.
In birou picioarele mele se atingeau una de alta. Mi-am desfacut un nasture de la camasa si mi-am simtit sanul deja intarit. Cealalta mana se juca sub fusta office style. Am inchis ochii si m-am masturbat agitat si violent incercand sa gem cat mai putin.
La sfarsitul programului, Chris, managerul de la sales imi sopteste:
- Ador mirosul tau…
- Yves Saint Laurent, ii raspund eu…
- Ah, nu nu… Nu acel miros. Cand nu esti in birou imi place sa intru si sa iti fur servetelul din cosul de gunoi. Mirosul vaginului tau e mai frumos decat orice Yves Saint Laurent…"
Ce am mai citit eu si mi-a placut(din pacate nu am apucat sa citesc prea multe postari,caci este necesara...acea stare...pe care nu o am mereu....)

Si indrazniti sa-l exploarati singuri...Merita...Te educa!!!
Atentie...Nu lua exemplul Olgai...Incearca sa privesti omul dincolo de aparente...

3 comentarii:

  1. Anonim1:25 a.m.

    in aproximativ 3 zile am citit tot ce a scris...nu ma puteam abtine...sa n-o fac...
    am cateva bloguri pe care intru zilnic.
    iti marturisesc ca si al tau este unul dintre ele...imi place ce scrii,in plus,de la tine si de la profa de sex:"> am invatat cum sa ma ingrijesc mai bine in zona intima:) si cu ocazia asta iti multumesc.
    te pup>:D<
    ps:scuze daca am gresit cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tu consideri ca ai gresit cu ceva...continua "sa gresesti" in continuare,si scrie-mi...Iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate sami spuna cineva care e blogul?

    RăspundețiȘtergere

comment