joi, 15 octombrie 2009

ireFUTABIL


Irefutabil e cuvantul care se refera la ceva...decisiv,hotarator...Futabile sunt gandurile mele,care se nasc,in urma unui viol a propriului suflet...ganduri care imi paraziteaza existenta inutil,ma coplesesc,ma mananca incet dar sigur...Precum cel mai virulent germen,ma pot distruge,dar le atac cu cel mai periculos si sigur antidot...indiferenta.
Imi iubesc blogul...Multumesc celor care il citesc si care au o parere buna despre ceea ce scriu...Multumesc si celor care il citesc...si...atat.M-am gandit mult inainte de forma acest blog...Am fost indrumata de Laura Andresan si de multe alte persoane,inclusiv de notiunile usor sumbre,pe care fetele tinere le au despre sex.Mi-am asumat responsabilitatea inca de la inceput in legatura cu ceea ce am scris...Nu se putea sa dau un sfat cuiva fara sa fi trait eu asa ceva...Tocmai de aceea am scris despre experiente personale,care spre surprinderea mea au fost tare apreciate.Am decis sa scriu acest blog cand am vazut in Bravo cum o fata a putut sa creada ca poti ramane insarcinata daca faci sex oral...Aceasta idee m-a facut sa cred ca multe persoane nu stiu sa faca sex,nu-si cunosc propriile organe,nu au idee despre bolile cu transmitere sexuala...Vreau sa profesez ca si asistenta medicala intr-un cabinet ginecologic,sau scolar,sau ca si psihoterapeut in sexologie...Multa lume poate sa creada ca sunt obsedata de sex...Nu...s-ar insela...nu sunt nimfomana...sexul meu e chiar rar...(dar bun)...Nu despre asta este vorba...ci despre ceea ce vreau eu sa transmit...ca sexul este ceva normal,indiferent de pozitie,sexul,varsta,nationalitatea partenerului...Vreau insa sa promovez ideea unui SEX SANATOS!!!!
Ceea ce m-a determinat sa scriu aceasta postare a fost o barfa...Mi-au auzit urechile ca...blogul meu este citit (si inca o data multumesc pentru asta...denota ca sunt o persoana importanta)...Am auzit ca diverse persoane din anturajul meu,pe care le consideram deschise la minte,considera faptul ca a "da limbi in cur" iubitului este ceva revoltator...Asa ca dragele mele incuiate la minte,care sunteti statui in pat cand va fute prietenul...aveti o problema...Ceea ce eu am facut cu prietenul meu,faptul ca i-am gasit punctul G masculin(pentru ca da desteptelor exista si asa ceva),asta dupa multe zile de informare(tv,net,carti de specialitate)...este o chestie pe care bineinteles voi,ocupate numai cu barfa...nu aveti de unde sa le stiti...Daca intrebati un sexolog,un psihoterapeut sexual,oricine priceput la sex va va spune ca ceea ce fac eu cu iubitul meu este ceva rar intalnit,dar foarte ok!Ceea ce fac eu face ca partenerul sa nu se duca intr-o buda si sa dea o muie alteia pentru ca tu nu stii ce e aia ...si apoi sa se uite toti ciudat la tine pentru ca esti o proasta...Draga mea...cred ca fundul partenerului meu este de zece ori mai curat decat gura ta,si mult mai aratos decat dintii tai cariati...Si stii cat de mult ii place lui asta...si din acest motiv nu a claxonat nici o prietena de a ta,cand a lasat-o acasa...sau nu s-a uitat niciodata pofticios in ochii alteia...uneia...care stie cand,cum...un barbat pofteste...Cum am mai zis...promovez SEXUL SANATOS...Nu cred ca vreodata mi-au crescut bube la gura,sau la pizda...asa cum de altfel ai avut tu draga mea...Mai tii minte?Te-am imprumutat cu bani sa mergi la ginecolog,si te consolam cand imi ziceai cat de tare te mananca si cat de tare te ustura cand iti aplici tratamentul...Daca stii acele bube s-au numit condiloame,sau negi genitali sau veruci HPV... Si ca sa vezi ca sunt draguta iti dau un sfat...du-te la ginecolog ca oricum nu ai mai fost de atunci si fa-ti un test Babes Papanicolau...ca exista posibilitatea sa ai probleme...In orice caz...sa stii ca m-am gandit mult la tine...te compatimesc sincer...Iti faci griji pentru altii dar la tine nici macar nu te gandesti...Hai sa-ti mai zic una...Stii eu ti-am promis tie ca n-am sa dau din casa...dar..."boala sufleteasca"pe care o am...imi da stari din astea...de amnezie...Si...crede-ma ca mie nu mi-e rusine sa recunosc...da dau limbi in cur prietenului meu...care-i problema ta?Nu am asta pe constiinta...In schimb tu ai ceva pe constiinta...eu in locul tau nu as putea trai cu gandul ca am omorat un suflet...Ai uitat nu??Te intereseaza totusi cum imi satisfac eu iubitul,si raspandesti asta ca un sifon ce esti,dar pastrezi numai pentru tine faptul ca ai facut un avort.
Poti sa-mi spui cum vrei(sincer nici ca m-ar interesa)...hai spune-mi curva...iti place???Mie imi place...si stii de ce?Ca ma simt mult mai bine numita asa decat criminala de ingerasi nenascuti!!!
Asa ca iti spun irefutabil ca esti jalnica...

6 comentarii:

  1. sincer,eu in locul tau nu m-as stresa din cauza ei,pentru ca oamenii care duc vorba mai departe sunt ori plictisiti,ori invidiosi,si in ambele cazuri,nu ai de ce sa o bagi in seama

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Camelcutza...Stiu ca ai dreptate...dar faptul ca am scris a fost o terapie...si am reusit sa ma descarc...Te mai astept!!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim6:22 p.m.

    foarte interesant blogul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. da foarte tare... cam ai dreptate dar sincer sunt nishte frustrate sexual... bucurate de tine si de iubitu tau si las-o p ea... dupa tot c ai zis tu nush dc are d c sa s bucure... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Sappho...Esti din Brasov cumva...?
    Te mai astept aici cu drag!
    Ina valabil si pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu Bucuresti acum m-am apucat d blogul meu si apar cu numele de la blog. p siteul Laurei ma gaseshti cu Raluca probabil k ai mai dat de mine... pupici;)

    RăspundețiȘtergere

comment