vineri, 23 octombrie 2009

Asfixierea erotica


"Asfixierea erotica este un joc erotic care provoaca placere. Poate ati mai vazut prin cateva filme aceasta manevra.Prin oprirea intentionata a oxigenului catre creier se creaza o crestere a senzatiei de excitare si astfel simti orgasmul mai intens - si chiar ai putea sa vezi si cateva` stele verzi, literalmente."

Iata ce zice si...Laura Andresan:
"Aer si spatiu…..care nu mai imi trebuie deloc in timpul orgasmelor provocate si prin….strangerea de gat. Specialistii ii spun asfixiere erotica. Creierul nu mai primeste suficient oxigen si in consecinta starea de …plutire….este mai prezenta, intensificand starea de excitatie si …. stelutele ce le vezi, uneori, nu sunt neaparat verzi, dar sunt cel mai adesea literalmente prezente….Mai ca poti sa le adun….atunci cand am orgasm si mana cuiva stie cat sa stranga…
Cu siguranta exista mai multe nivele de asfixiere erotica…..Am practicat-o prima oara in urma cu vreo 5 ani…la provocarea unui barbat. Recunosc ca a fost un profesor bun. Unul ce ma lasa…..mai bine zis …slabea stramsoarea cat pentru o gura buna de aer….si apoi revenea la joc……Lasandu-l in spate…am incercat jocul si cu alti….barbati. Si fie am intalnit….duri ce nu intelegeam ca trebuie sa ma sufoce nu sa imi lase urme pe gat, fie grijulii…..ce ma intrebau din 5 in 5 secunde….e bine, mai strang. So stop this game….Pana cand intr-o alta zi …am intalnit alt profesor….
Nu stia mai multe decat mine despre….asfixierea erotica, dar cu siguranta avea mana pregatita s-o incerce pe gatul meu. Si a mers…o data, de doua ori, de zece ori, de x ori, ….suficient cat sa ma faca sa cunosc gustul orgasmului insotit de asfixiere si sa vreau…..doar asa…. de cat mai multe ori.Intr-o seara…mana lui ….nu a strans neaparat mai mult, dar mi-am incalcat propria regula a instinctului de a lua …aer la 14-18 secunde.
Imi amintesc de mine in picioare… cu el in spatele meu, cu o mana la gat si una la clitoris. Imi placea la nebunie….si …curioasa am vrut sa vad cum e putin …mai incolo. Dincolo de secundele in care imi iau aer…..
Si am mers mai departe, nu am luat aer din contra am incercat sa inghit astfel incat sa depasesc dorinta de a deschide…ceva, orice.. pe unde ar putea intra….aer…. Si am simtit cum este….acolo unde nu mai stiu ce s-a intamplat cu pozitia de verticala. .Am plutit atat …..invaluita intr-o caldura aparuta din zona organului meu sexual. O stare de…bine de foarte bine, in care excitatia erotica era o stare constanta a …mea.
….nu am stat mult cateva secunde. Nu stiu de ce dar am inceput sa imi aud numele strigat.Am deschis ochii si am vazut chipul speriat al partenerului ce mai devreme se ocupa de clitorisul meu.Incercam sa ii spun ca mi-e bine….si nu puteam decat sa rad.
….am privit mai bine… in jur, si am realizat ca…am lesinat. De atunci inca ma bat cu doua ganduri. Unul ce imi aminteste senzatie de bine, si altul prea uman si prea infipt in mine ce imi aminteste….ca am murit pentru cateva secunde. Si ma sperie….gandul de a muri sufocata …..erotic.Poate nu am vrut sa recunosc …ultimul rand ceva timp, insa realizez ca in dormitorul meu numarul sufocarilor erotice…nu mai este deloc in crestere. Si nu pentru ca nu stiu secundele in care trebuie sa…iau aer, ci doar pentru ca mi-e frica ca s-ar putea sa mai vreau inca o data…mai mult.
Si nu as vrea sa ma adaug la lista personalitatilor celebre…..care se pare ca au murit in timpul unui orgasm, dupa experienta mea, cu siguranta stiu ca au avut un al naibii de bun…orgasm.
Asfixierea erotica nu este o practica….la indemna oricui. Va rog….putina atentie, atunci cand aveti nevoie de aer…..
Michael Hutchence
Michael Hutchence, fostul vocal al trupei INXS, a murit acum 12 ani in conditii care sugereaza asfixierea erotica, desi politia a completat doar….sinucidere la capitolul cauza decesului. Hutchence a trait orgasmul vietii si mortii lui la 37 de ani.Corpul actorul David Carradine a fost gasit intr-un dulap dintr-un hotel thailandez. Actorul era gol si avea legate funii in jurul gatului si al organelor genitale…
David Carradine
In America mor anual 500 de oameni asfixiati in timpul actului sexual….Lunile trecute am citit pe marginea subiectului in revista Max ca asfixierea erotica este datata undeva pe la 1600. Se pare ca ar fi fost ,,descoperita,, la executiile prin spanzurare, la moda …atunci. Spectatorii prezenti la executiile publice au observat ca majoritatea victimelor aveau erectie in momentul mortii.Tot Max scrie ca, criminalistii ,,moderni,, privesc excitatia de dupa moarte ca un indiciu al mortii violente si rapide, si nu exclud ca ar fi cauzata de leziunile suferite de sistemul nervos central….."
Iata si parerea mea:
Mi s-a intamplat de multe ori ca in piscina,doar cu capul afara si corpul in apa,sau in cada in aceeasi situatie...sau in aparatul de solar,sa simt acea sufocare specifica caustrofobilor...Nu sufar de o astfel de boala(cred)...dar se intampla uneori sa simt ca nu am aer...ca nu am spatiu...o senzatie extraordinar de neplacuta.
Deoarece studiez medicina (asistenta medicala),am aflat de importanta oxigenarii organismului,si mai ales a creierului,care este afectat primul,si care in hipoxie,"se manifesta"...destul de..."urat".
Hipoxia acuta produce tulburari de judecata, de coordonare motorie si un tablou clinic apropiat de cel din alcoolismul acut. Cand hipoxia e de durata mai mare, apar oboseala, apatia, somnolenta, neatentia, timpul de reactie intarziat, si reducerea capacitatii de munca. Cand hipoxia devine mai severa, sunt afectati centrii din trunchiul cerebral si moartea survine de obicei prin insuficienta respiratorie.
Asadar stiu ca lipsa de oxigen...lipsa de aer mai exact este un chin...este un drum catre moarte...dar mai stiu,ca la fel ca si drogurile,aceasta poate oferi placeri nebanuite...Secretul consta insa a se face uz,si nu abuz...pentru ca provoaca dependenta...
Zilele trecute,cu cateva secunde inainte de ejacularea partenerului,moment amanat de vreo trei ori,am dus mana la gatul lui...fara sa vreau neaparat...Am inceput sa-l strang incet,si din ce in ce mai tare,timp in care ii observam foarte bine reactiile...Orgasmul nu a intarziat sa apara,insa diferenta a fost ca...s-a manifestat..ca niciodata...Nu imi amintesc ca pana acum sa-l fi auzit gemand de placere...si pe langa asta...el de fiecare data ori tine ochii deschisi,ori ii inchidea...acum...ii tinea intre deschisi si avea miscari oculare rapide,specifice somnului REM.Am observat de asemenea ca placerea tine mai mult ca de obicei...si m-am speriat...luandu-mi mana de la gatul lui...moment in care...s-a oprit...efectiv...din hiperactivitatea ce predomina pana atunci...dupa asta...s-a oprit...efectiv...Ma uitam la el dubios sa vad ce zice...ma gandeam ca s-a speriat...S-a uitat la mine si mi-a zis...wow...L-am intrebat...cum a fost.El mi-a zis ca parca a fost altfel decat de abicei...Bucuroasa de rezultate i-am explicat ca motivul a fost sugrumarea(care a fost cu bun simt...).El s-a uitat la mine mirat si mi-a zis ca nici nu a simtit faptul a l-am strans de gat,dar ca intr-adevar orgasmul a fost simtitor mai lung...M-am bucurat sincer ca am avut abilitatea de a-l face...fericit...dar de asemenea i-am promis ca o s-o fac mai rar...pentru ca stiu ca e periculoasa...desi stiu cum si cat sa strang si stiu si...sa dau primul ajutor...
Asadar...pentru a practica asa ceva,sfatul meu este:
1)documentarea...multa documentare...;
2)uzul nu abuzul;
3)comunicarea cu partenerul...poate ca doar gandul il sperie si atunci e inutil sa incercati...poate te trezesti si cu un pumn in fata...;
4)sa nu uiti ca toti barbatii care se sinucid prin spanzurare,sunt gasiti cu penisul in erectie...

3 comentarii:

  1. merita incercata dar cu atentie...ca ori il omori ori vorba lu isa iti da una in freza de vezi stele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. isaxx are perfecta dreptate .. oricm vreau sa ma documentez de unde a pornit numai k nush sigur daca exista documente oricum promit ca am sa caut... in rest totul e perfect... pupici si vad k ti-au trecut nervi si asta nu ma face decat sa ma bucur..

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Sappho...da...mi-au trecut "nervii"...Daca afli mai multe despre asfixierea erotica sa ma anunti...Voi posta aici...Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere

comment