joi, 2 decembrie 2010

Minunata luna decembrie...


Vin sarbatorile si prin urmare si un miniconcediu de petrecut cu familia si persoana iubita.Miros de cozonaci si de brad, piftie tremuranta, fulgi de nea imensi dansand in aer, vinul fiert cu scortisoara si coaja de portocala, toate te duc cu gandul la ceea ce o sa vina...Ce poate fi mai minunat decat un ceai cald savurat alaturi de persoana iubita, in fata semineului, pe un covor pufos? Cred ca doar o partida fierbinte de sex dupa... si astfel gerul iernii sigur va ramane afara... Este de la sine inteles ca minivacanta dintre ani aduce o data cu ea o detasare de contidian, fapt ceea ce ar trebui pe deplin incercata prin activitati placute. O zi la zapada cu un pranz cu mancare specific romaneasca la un restaurant rustic, si apoi ore intregi de sex te-ar face sa-ti doresti ca fiecare zi sa fie asa.
Impodobirea bradului, realizarea cadourilor...toate fac din luna decembrie ceva minunat...
Si tot cu aceasta ocazie suntem parca mai buni, ceea ce ne face implicit mai frumosi. Imbracamintea cu multa blanita si casmir, tine de cald dar da si aerul acela foarte sexy.
Colindele ne trimit intr-o alta lume iar ochii dupa fulgii de nea ce se plimba prin aer ne fac sa visam cu ochii deschisi.
Chiar si cei trecuti de o varsta regreta ca nu mai cred in Mos Craciun, dar se uita in fiecare dimineata de 25 sub brad...
Spiritul Craciunului este minunat, iar sarbatoarea in sine e incomparabila cu alta...
Tot ce va pot eu ura este o luna decembrie minunata cu Sarbatori Fericite si...fierbinti!!
Cu drag, isaxx!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comment