sâmbătă, 14 ianuarie 2012

P-MATE

Nu de mult m-am abonat la un program de vouchere pe internet si regulat primesc mail-uri cu noile oferte. Azi una dintre ele m-a uimit. Cititorii blogului mei cred ca eu le stiu pe toate, dar nu, se pare ca unele lucruri chiar ma depasesc.

Asa s-a intamplat si cu P-mate, un aparat de urinat din picioare pentru femei. Pagina care il promoveaza spune ca este confortabil, usor, discret, un mod igienic de a urina fara dezbracare (?). Spun ca este ideal atunci cand se foloseste toaleta publica (pe care oricum o femeie cu constiinta sanatatii sale niciodata nu o foloseste atingand vasul de toaleta...nu?).

Pentru mai multe detalii vizitati pagina apasand aici. Specific ca nu fac nici un fel de reclama, ci doar redirectionez cititorii catre pagina care ofera mai multe informatii despre acest produs.

Un comentariu:

  1. Sincer eu am mai vazut un astfel de produs si daca imi aduc bine aminte parca in emisiunea Top Gear:)))) Nu arata ca asta (avea o forma de palnie si la capat un furtun pe care puteai sa il directionezi cum vrei:))))era facut pentru comfort cred:)))- spuneau ca este foarte util la drumuri lungi cu masina. In fine
    Ceea ce ma nedumereste pe mine pe acel site este pachetul de 500 de bucati la pretul de 1100lei...WTF

    RăspundețiȘtergere

comment