vineri, 9 decembrie 2011

Mult nu e niciodata prea mult

Daca pana acum am vorbit despre numere privind niste unitati de masura utilizate in jocul numit sex (ex.marimea penisului in centimetrii, durata unui orgasm in secunde, durata unui raport sexual normal in minute) azi voi numara frecventa.
O discutie cu o prietena m-a lasat cu o intrebare dubioasa in cap la care trebuie neaparat sa-mi raspund...Care este frecventa cu care un cuplu normal trebuie sau ar trebui sa intretina raporturi sexuale? Si mi-am alcatuit in planul mintii niste scheme interesante dar care nu au adus la nici o lamurire pentru ca, mi se pare imposibil sa stabilesti limitele...Eu efectiv nu-mi pot da seama cand putin e prea putin, putin e mai bine decat deloc sau mult nu e niciodata prea mult.
De ce sexul, un subiect inca atat de controversat poate sa nasca in mintea unei femei atatea nelamuriri. Desi majoritatea persoanelor il practica, trebuie sa recunoastem ca inca avem multe intrebari dar si lacune importante privind acest subiect...Zilele trecute ma uitam cu maica-mea la dr. Oz, emisiune in care niste femei vorbeau despre gazele provocate de diferite tipuri de preparate culinare. Amandoua am ajuns la concluzia ca americanii au o oarecare dezinvoltura in a-si exprima nemultumirile, neintelegerile si neajunsurile fara a face un mare tam-tam care se face la noi in tara...Sa presupunem ca in loc de dr.Oz era altul...un roman...care avea invitate romance...Ma intreb oare acele femei se mai exprimau atat de liber precum au facut-o americancele...Pai nu ca in cazul lor erau vazute de o tara intreaga...mai ales de tata Floarea din deal care apoi avea o saptamana subiect de barfa in ceea ce priveste gazele ei.
Mie nu mi se pare normal sa ascunzi niste lucruri care se intampla in mod normal si sa nu le impartasesti cu altcineva...Am avut de foarte multe ori nelamuriri si retineri in a-mi recunoste obiceiuri, care o data destainuite si confirmate ma faceau sa simt ca...sunt normala...Cred ca lucrurile trebuie spuse de cineva si tocmai de aceea mi-am luat inima in dinti ca acum trei ani sa scriu prima mea postare pe acest blog.
Dar sa revenim la subiectul de azi si sa lamurim...Probabil intrebarea din start este prost pusa...Care este frecventa cu care un cuplu normal trebuie sau ar trebui sa intretina raporturi sexuale? Pai in primul rand nu exista normalitate intr-un cuplu si zic asta pentru ca fiecare cuplu are propria identitate si prin urmare nu se poate stabili o normalitate. Cred ca am mai spus asta, dar in general normalitatea este de fapt generalitate, iar daca in general toate femeile sunt nimfomane asta va ajunge sa fie ceva normal. Pe site-ul acasatv.ro am gasit un articol in care se spune ca statisticile intreprinse in acest domeniu, arata ca in general un cuplu de 30 de ani are aproximativ doua-trei raporturi sexuale pe saptamana, frecventa acestora scazand pe masura ce anii trec. Si acum mi-ar placea sa supun la vot...cine e pentru si cine impotriva...Eu personal sunt pentru dar impotriva. De ce?Pentru ca ma incadrez in statistica, dar as vrea mai mult. Si tocmai asta mi-a ramas pregnant in minte dupa discutia cu prietena mea...de ce nu fac mai mult, atata timp cat vreau...dar ba n-am timp, ba n-am chef, ba sunt foarte obosita. Repet si sper sa se inteleaga din asta ca desi imi place sa vorbesc...nu fac din sex un scop in viata. Pot trage deci o concluzie si anume ca fac parte din categoria femeilor care sufera de "migrene"...Daca nu ar mai exista aceste femei statistica ar fii considerabil schimbata...Barbatul vrea oricand cand vrea femeia, dar invers nu e la fel. Si deci femeia e de vina pentru frecventa asta atat de mica a raporturilor sexuale intr-un cuplu...Si intrebarea mea este din start gresita deoarece folosesc verbul "a trebui"...Pai sexul trebuie facut???Nu nu trebuie...nu e obligatoriu...il faci din placere. Cum devine sexul o placere? La urma urmei placerea este cea care impune acele limite...Iar limitele sunt chiar niste chestii individuale...Dar daca limitele mele nu se interpun cu limitele lui? Se complace el facand sex doar de 2-3 ori pe saptamana atunci cand am eu chef sau ma complac eu facand sex mai mult de 3 ori pe saptamana...cu gandul ca pofta vine mancand? Aceste intrebari retorice ma vor face sa reflectez asupra acestei teme...si ma gandesc deja sa ma echipez corespunzator pentru urmatoarea perioada in care...ma voi complace eu...Si inca o intrebare si gata...de ce oare decembrie e o luna atat de...sexuala??

Un comentariu:

  1. frecventa nu cred ca are o reteta, conteaza sa faci dragoste/sex cu placere ori de cate ori ai chef. o saptamana nu e la fel ca alta, asa cum nicio zi nu se aseamana cu alta. azi poate am chef sa fac dragoste de 10 ori pe zi si maine, sau saptamana viitoare poate nu am chef deloc. totul depinde de dispozitie.
    Decembrie e o luna sexuala pentru ca simtim dragostea mai intens, partenerul/a mai aproape decat in alte luni, e o luna a iubirii si automat aceasta stare de bine te duce mai aproape de partenerul/a tau/ta :)

    RăspundețiȘtergere

comment