vineri, 9 decembrie 2011

5 pozitii sexuale pentru sarbatori

Cu ocazia Sărbătorilor cele cinci poziţii sexuale de mai jos oferă un plus de savoare şi fantezie vieţii de cuplu!

1. Încearcă poziţia doggie style într-o variantă romantică de sărbători! În timp ce tu te sprijini în palme şi genunchi, iubitul tău se poziţionează în spatele tău şi se apleacă deasupra ta, având grijă să îţi cuprindă mijlocul cu braţele într-o îmbrăţişare strânsă şi călduroasă. Îndoaie-ţi genunchii şi coboară posteriorul suficient de mult, astfel încât trupurile voastre se unească în mod armonios.

2. O altă poziţie care vă apropie trupurile este cea în care iubitul tău stă întins pe spate, cu picioarele uşor depărtate, iar tu stai deasupra lui, cu faţa la el şi picioarele întinse între ale lui. Din această poziţie trupurile voastre stau lipite, vă puteţi privi în ochi şi săruta cu tandreţe. Te poţi sprijini uşor în genunchi când realizezi mişcarea, iar iubitul te poate ajuta şi el cu mâinile.

3. O poziţie extrem de romantică şi senzuală, care poate fi pusă în practică chiar sub pomul de Crăciun, este aceasta: tu şi iubitul tău staţi pe o parte, unul cu faţa la celălalt. Mai apoi tu îţi ridici piciorul de deasupra şi îl laşi pe iubitul tău să vină cu ambele picioare între picioarele tale, astfel încât să-şi plaseze partea superioară a picioarelor sub posteriorul tău. Din nou, poziţia vă permite să vă îmbrăţişaţi cu pasiune, timp în care el îţi sărută gâtul şi sânii.

4. O poziţie în care îl domini, dar într-un mod tandru, este cea în care stai la el în braţe. Iubitul tău stă în şezut, cu picioarele sub el, iar tu te aşezi deasupra lui, cu picioarele îndoite pe lângă ale lui. Astfel, poziţia vă permite să vă mişcaţi împreună, aşa că nu trebuie decât să găsiţi ritmul potrivit. Poţi varia poziţia, ridicându-te uşor pe tălpi, timp în care iubitul îşi plasează palmele pe fesele tale şi îţi ghidează mişcările.

5. În această poziţie iubitul tău este cel care domină şi are parte de o privelişte care îl va seduce, cu siguranţă. Tu vei sta pe spate, cu picioarele ridicate, astfel încât să fie la 90 de grade faţă de trunchi, iar iubitul tău îngenunchează în faţa ta, astfel încât să te poată penetra. Mai departe, îţi apucă gleznele şi îţi depărtează picioarele, iar mai apoi le încrucişează, alternând mişcarea după bunul său plac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comment