duminică, 17 iulie 2011

Mimeaza orgasmul?


Crezi că prietena sau nevasta ta mimează orgasmul? Sau trăieşti cu impresia că se întâmplă doar în dormitoarele altora? Ia mai gândeşte-te o dată. Un studiu realizat recent a concluzionat că 85% dintre bărbaţi cred că partenera lor a avut un orgasm în timpul ultimului lor contact sexual, în timp ce doar 64% dintre femei au declarat că au avut unul. Ce rezultă din acest studiu? O grămadă de femei mimează, şi le şi iese.

De ce mimează femeile orgasmul

Pentru că în fiecare revistă dedicată lor pe care o vor deschide, vor găsi detalii despre sutele de tipuri de orgasme pe care ar trebui să le aibă. În realitate însă, lucrurile stau puţin altfel. În viaţa de zi cu zi apare stresul, depresia, anxietatea, imaginea de sine, neîncrederea în abilităţile sexuale (şi femeile suferă de aşa ceva), oboseala, faptul că se simt grăbite, având nevoie de între 10 minute şi jumătate de oră pentru a atinge punctul culminant. Toate acestea, plus multe altele, intervin în faţa orgasmului şi le îndeamnă pe ele să mimeze câteodată.

Recunoaşte adevărul

Cea mai bună cale de a vedea dacă femeia mimează, este să recunoşti orgasmul real. Semne ale excitabilităţii devin vizibile prin anumite semne specifice pe care ea le transmite inconştient.

Aceste semne au fost studiate de-a lungul vremii şi, într-o carte intitulată “The Tao of Love and Sex”, găsim următorul pasaj: “Mâinile şi abdomenul devin fierbinţi. Are o expresie a feţei de parcă este într-o transă. Saliva din gură dispare, aceasta rămânând uscată.”

Bărbatul modern probabil că nu va observa că ea a rămas fără salivă, are alte lucruri la care să se gândească în acele momente, dar este capabil să vadă următoarele:

- O creştere în ritmul respiraţiei.
- O creştere a temperaturii corpului şi a ritmului cardiac.
- O tensiune ridicată a muşchilor din întregul corp.
- O încordare a muşchilor abdominali.

În timp ce eliberează tensiunea sexuală prin orgasm, vaginul şi uterul îi se vor contracta de 10, până la 15 ori, iar fiecare contracţie durează aproximativ o optime de secundă. Sfincterul îi se va contracta şi el de 2-5 ori. Pe lângă aceste contracţii, uşor de recunoscut sunt contracţiile musculare ce au loc în tot corpul.

Recunoaşte că mimează

Deşi multe femei pot reproduce caracteristicile unui orgasm, incluzând contracţiile menţionate mai sus, este foarte puţin probabil să poată avea 8-10 astfel de contracţii în mai puţin de 20 de secunde, mai ales în combinaţie cu restul caracteristicilor enumerate.

Dar, în practică, femeile ştiu că atunci când mimează nu trebuie să se chinuie prea mult să ne convingă de faptul că e pe bune. Nu este nevoie decât de o prestaţie inspirată din filmele porno a listei de mai sus pentru a prosti majoritatea bărbaţilor; ţipete şi agitaţie, care în final nu sunt decât trucuri ieftine. De cele mai multe ori, cele care ţipă şi se manifestă foarte energic în pat sunt cele care mint.

Orgasmul nu apare de nicăieri. Este semnul de exclamare de la finalul unei fraze pe care te chinui s-o compui jumătate de oră. Dacă ţi se pare că ceva nu este meritat, sau venit din senin, probabil că ai dreptate.

Un comentariu:

comment