duminică, 17 iulie 2011

Secretele erotice ale zodiilor

Berbec

Cel mai bun mod de a-şi pregăti corpul este prin dans sau o partidă de squash. E posibil să nici nu aştepte să ajungă acasă căci sexul în aer liber este o fantezie frecventă la berbeci. Zona lui cea mai sensibilă este cea a fetei. Îi place să-i fie mângâiată fruntea cu degetele, apoi cu buzele, să primească sărutări pe frunte înainte să fie sărutat propriu-zis. Îi place atingerea rece a mătăsii urmată de un corp fierbinte, în general contrastele de temperatură. Îi plac masajele, potrivit flu.ro.

Taur
Este clar un aspect: ceasul nu are ce căuta în dormitorul unui Taur. Când face sex, nu suportă să se grăbească. Fiecare partidă e ca un festin senzual. Că tot veni vorba de festin, apetitul pentru sex este similar cu cel pentru mâncare. Aşadar, noaptea ideală începe cu cina la lumina lumânărilor, multă mâncare (îi place să-şi hrănească partenerul cu degetele) şi cu o şampanie rece. Îi place lenjeria de pat opulentă şi muzica lentă, romantică. E nevoie de timp pentru a atinge culmile pasiunii. Îmbrăţişări tandre, mângâieri pe obraji, toate astea menţin aprinse scânteile. Şi lui, deşi traditionalist, îi place să facă sex sub lumina lunii, pe un pat de frunze.

Gemeni

Ca să exciti un Geamăn, începi de la urechi, şopteşte-i lucruri senzuale, stimulează-i imaginaţia. Gemenilor nu le place tăcerea nici măcar în pat. Ca să atingă maxima capacitate, trebuie să fie lăudaţi. Să li se spună că sunt minunaţi. Odată încheiat actul, puteţi glumi şi conversa ore întregi căci pentru ei stimularea minţii e la fel de importantă ca cea fizică. Le plac experimentele, fug de cei care încearcă să-i domine sau să-i controleze. Adoră să facă sex cu lumina aprinsă, le plac oglinzile strategic plasate. Preferă să fie surprins, să fie luat, de exemplu, din mijlocul unei petreceri şi târât acasă pentru o partidă de sex. Se dă în vânt şi după jocuri. De exemplu, partenerul se poate preface că este o persoana necunoscută care-l seduce. Mâinile şi braţele sunt zonele lui erogene, iar o mângâiere prelungă cu limba în palmă sau un masaj delicat constituie un preludiu ideal.

Rac
Apa este ingredientul minune. O baie fierbinte în doi, sex la duş, pe un pat de apă sau chiar în mare sunt delicii pe care niciun Rac nu le refuză. Racii au o piele sensibilă, iar mângâierile delicate, degetele care le ating pomeţii, buzele sau gâtul, urmate de mişcări ale limbii sunt reţete sigure. Zonele lor erogene sunt sânii, la fete, pieptul la băieţi. Le place să fie complimentaţi în permanenţă. Preferă jocul pasiv în pat deşi imaginaţia lor erotică îi indeamnă să experimenteze orice fantezie a partenerului. Dar le place şi sexul fără zorzoane, singura condiţie este iubirea. Nu gustă aventurile pur fizice. Pentru Rac, modul perfect de a face dragoste începe cu sentimentul de siguranţă. Abia atunci îşi exteriorizează adevarata pasiune.

Leu
Cu cât e mai luxos mediul în care va face sex, cu atât îi place mai mult Leului. Aşadar, este încântat de lumini discrete, cearşafuri de mătase şi o şampanie scumpă. Adoră să se deghizeze sau să-şi costumeze partenerul, îi place senzualitatea ascunsă de valuri de mătase. De exemplu, îl va încânta să se întâlnească într-un bar cu partenerul, iar amândoi să pretindă că nu se cunosc, dându-şi întâlnire într-un hotel ascuns. Mai puţin îi place să pună în aplicare fanteziile altora întrucât singura stea trebuie să fie el. Nu ar fi o idee rea o oglindă montată pe tavan. Zona erogenă o constituie coloana vertebrală. Să fie atins cu limba acolo îl aduce pe culmile plăcerii. Sau o mână care să plimbe delicat un cub de gheaţă în aceeaşi zonă.

Fecioara
Sexul începe pentru o Fecioară cu un organ foarte important: creierul. Un amant respins de acesta nu va avea acces nici la corpul Fecioarei. Aşadar, să nu râdeţi dacă vă spunem că preludiul poate începe cu vizitarea unei expoziţii. Zona erotică se află în jurul abdomenului. Fecioarei îi place să fie atinsă acolo cu vârful degetelor, mişcări circulare. Bine ar fi dacă Fecioara s-ar abţine de la programarea sexului. Să se lase dusă de val, să facă sex în toiul nopţii, când s-a trezit pentru că-i era sete, sau cu câteva minute înainte de a-i veni invitaţii. Îi place să facă baie cu partenerul, într-o cadă plină de spumă. Indicat ar fi dacă ar mai avea şi din când în când iniţiativă.

Balanţa
Balanţei îi place ca drumul spre pat să fie lung şi lent, să se bucure de conversaţie, de mâncare franţuzească, de un dans în timp ce partenerul îi spune, încă şi incă o dată, cât de atrăgătoare este. Domeniul mental este la fel de vital ca cel fizic; Balanţei îi place să-i fie împărtăşite fantezii sau să privească filme erotice împreună cu partenerul, să citească poezii cu voce tare. Masajele prelungite cu uleiuri parfumate îi gâdilă plăcut nările extrem de sensibile. Fesele sunt zona erogenă, iar dacă este sărutată în zona lombară ajunge în al nouălea cer. Balanţa se simte bine să fie curtată şi urmărită, lăudată şi “hărţuită”, căci asta îi alimentează orgoliul şi nevoia de a se simţi stăpână pe situaţie. Are o combinaţie de ingenuitate cu îndrăzneală absolut seducătoare.

Scorpion
Sclav al simturilor, nimic nu il excita mai mult pe un Scorpion decat un atac simultan la adresa lor: perne de matase pe jos, muzica romantica, lumanari parfumate, mancre delicioara si sampanie. Lista placerilor nu are sfarsit, mai ales daca tinem cont de marea dorinta de varietate a acestor nativi. Scorpionii “tes” o partida de amor ca o panza de paianjen. Le place sa se joace cu partenerul, acumsunt fierbinti, peste un minut reci ca gheata. Controlul pe care incearca in permanenta sa-l exercite se poate dovedi insa epuizant. Le place ca partenerii sa se costumeze pentru ca ei sa se hraneasca cu iluzia ca in fiecare seara fac sex cu altcineva.

Săgetator
De la privirea directa adresata persoanei dorite pana la corpul tonifiat si dotat pentru a incalca toate regulile in materie de amor, Sagetatorul este adesea un simbol sexual in carne si oase. Drumul ideal pentru sex incepe cu o zi in aer liber, continuata de o petrecere seara unde-si poate pune in valoare talentele in conversatie in timp ce primeste si trimite subtile mesaje erotice de la si catre partener pe deasupra capetelor celorlalti. Zonele erogene sunt soldurile si coapsele. Ii place ca atingerile sa alterneze, cand blande, cand dure. Pentru el, sexul e ceva la fel de natural ca respiratul. Rusinosii n-au ce cauta in dormitorul sau caci nu se da prea mult in vant dupa preludiile care par eterne. Ii place sa experimenteze locuri, pozitii.

Capricorn
Lentoarea si constanta sunt ingredientele secrete pentru o partidă sexuală reuşită. Sărutări lente şi intense, mangaieri in partea din spatele genunchilor, o usoara atingere a unghiilor pe piele. Prefera pozitiile comode si nu acrobatiile, un mediu curat si sigur (sa nu va treaca prin cap sa lasati firimituri in pat). Nu are nevoie de nu stiu ce artificii, nici de lenjerie speciala. Ii place sa-si impuna ritmul, sa capete incredere. Iar odata intamplat acest fapt, se va lasa dus de val mult mai usor, ii va placea sa imparta o cada plina de saruri cu partenerul, sa citeasca literatura erotica impreuna, sa priveasca intr-un anume fel. E posibil sa nu-i placa sa-si exprime cu voce tare trairile, dar nici nu va fi nevoie.

Vărsător
Vărsătorii au o energie fizica si mentala incredibila, un mod original de a vedea lumea ceea ce-i transforma in amanti surprinzători. Noaptea ideala trebuie sa fie plina de mister si provocari. Poate debuta cu o mancare pe care n-au mai mancat-o niciodata, sa continue cu o plimbare in munti si cu niste povesti pline de promisiuni. O baia prelungita il ajuta sa-si trezeasca simturile. Ii place sa fie rasfatat in apa. In pat, este partea dominanta si n-ar strica sa se mai lase si “supus” din cand in cand: sexul bun presupune a da si a primi. Este dispus sa experimenteze cam orice. Totusi, daca nu se simte iubit, satisfactia nu e totala.

Peşti
Ingredientul minune este apa. Între ea si nativii Peşti există niste legături indestructibile. Sa faca dragoste pe malul marii sau chiar in valuri – reprezinta o fantezie draga lor. Li se intampla sa faca sex avand drept fundal sonor un cd cu sunetele marii. Sau sa aiba in casa un pat sa apa sau un jacuzzi. Daca nu are jacuzzi, isi va invita partenerul sub dus. Zona lor erogena o reprezinta picioarele, mai ales talpile. Cheia unei partide reusite e relaxarea totala. Nativul Pesti gusta fotografiile si filmele erotice, mai ales daca partenerul sta in coltul opus al camerei si cei doi isi interzic sa se atinga pana cand filmul ia sfarsit. Ii place ca dorinta sa creasca treptat. Misterul e iarasi excitant. De exemplu, ii place sa gaseasca prin casa biletele prin care i se comunica la ce haine sa renunte sau indicii despre unde s-ar putea ascunde eventuale jucarii sexuale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comment