duminică, 17 iulie 2011

Ce vor femeile de la barbati

Femeile isi doresc in general urmatoarele:
Prioritatea: Toate femeile vor să fie înconjurate de atenţie, să fie pe primul loc în viaţa persoanei iubite, este de apreciat când un bărbat îşi anulează o seara cu băieţii pentru a savura momente frumoase alături de iubita sa.
Telefonul: poate fi un motiv de bucurie în anumite momente ale zilei, dar asta nu înseamnă că trebuie să devină motiv de persecuţie. Cum suntem persoane comunicative ne place ca din când în când să auzim vocea celui drag, să simţim că intr-adevăr îşi face griji pentru noi şi vrea să ne ştie in siguranţă. Comunicarea este una din legăturile de baza a unei relaţii solide şi stabile. Nu luaţi hotărâri individual consultaţi-vă mereu perechea chiar dacă decizia finală vă aparţine mereu.
Adevărul: este că femeia nu este chiar atât de greu de descifrat, puţină atenţie şi o vorbă drăguţă face foarte mult uneori.
Stresul: de la muncă nu trebuie adus niciodată acasă, pentru că astfel riscaţi să îl îndepartaţi pe cel drag de lângă voi.

Complimentele: sunt mereu bine venite.Mai presus de toate femeile apreciază enorm atunci când sunt încurajate de catre partener mai ales, le conferă acea siguranţă de care au nevoie pentru a merge mai departe. Secretul este că aceste complimente trebuie făcute la momentul potrivit şi să pară a fi sincere, nu doar din complezenţă. Dacă sunt originale şi ne prind cu garda jos atunci succesul este mai mult decât garantat

Cu cât un bărbat face o femeie să se simtă mai specială cu atât mai multe şanse are pentru a ajunge la inima ei şi a rămâne pentru ceva timp acolo.

Femeile au mereu nevoia de a se adapta la tot ce e nou să experimenteze constant ceva pentru a nu interveni monotonia în cuplu sau în viaţa de zi cu zi.

Reîndrăgostiţi-vă mereu de persoana de lângă voi, prin mici surprize, cadouri, ieşiri in oraş, acele mici atenţii care fac o relaţie să fie mereu activă şi frumoasă.

Fi-ţi atenţi la nevoile celuilalt, faceţi schimb de informaţii şi încercaţi să respectaţi dorinţele unul altuia.

Dacă vă doriţi o relaţie frumoasă, apelaţi tot mai des la lucruri mici şi draguţe care să va apropie şi mai mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comment