duminică, 9 mai 2010

SEX-SHOP in Barcelona





Aflat in centrul orasului,aproape de sfarsitul binecunoscutei Rambla,acest sex-shop este unul dintre cele mai vizitate din Barcelona.Desi la prima vedere arata ca un muzeu erotic,in care intri si iesi,cunoscandu-l mai bine,lucrurile nu stau chiar asa.Inca de la intrare,fiind o mare iubitoare a jucariilor erotice,senzatia este de...acasa.Nimeni,in afara de cei de la paza,nu te priveste ciudat,sau complice.Lumea inauntru isi vede de interesul pentru se afla acolo.Magazinul e marisor si este impartit in trei incaperi:rafturile cu jucariile erotice,zona de masturbare pentru barbati si barul de streaptease.
Zona comerciala ca sa-i zic asa e impartita in mai multe categorii:jocuri sexuale,dildo-uri,vibratoare,costume,stimulante si filme pentru adulti.Jocurile sexuale sunt foarte amuzante si au rolul de a aduce putin umor in viata sexuala a cuplului.De la carti, zaruri, diplome,pana la cani,lumanari sau acadele in forma de penis,perne in forma de san,toate aduc zambetul pe buze.Dildo-urile sunt de toate formele,marimle,culorile...iar vibratoarele la fel.Bile pentru anus,fluturasi pentru clitoris,maini pentru...nesatule...se gaseste aici tot ce pofteste inima oricarui tip de persoana.Costumele sunt si ele foarte diversificate dar foarte scumpe.Incepand de la costume sado-maso,pana la costume de iepuras Playboy,numai imaginatia trebuie sa fie bogata,caci poti intra in pielea oricarui personaj doresti.In ceea ce priveste stimulantele erau uleiuri de masaj,geluri pentru clitoris cu senzatie de cald sau de rece,de diferite arome,lubrifiante pentru gay,fel si fel de solutii menite sa imbunatateasca performanta sexuala.Filmele pentru adulti erau intr-un numar foarte mare;cu lesbiene,cu gay,orgii,sado-maso,toate genurile pentru toate gusturile.
Zona de masturbare este bineinteles mai in spate,imediat langa bar.Este formata din mai multe cabine dispuse in cerc,in care poti intra timp de 10 minute pentru o suma de bani.Inauntru am inteles ca se difuzeaza filme pentru adulti,sau se dezbraca o femeie,asta nu stiu exact,ca n-am intrat,dar cert este ca ideea este geniala.
Zona de bar pazita de niste matahale de barbati dar cu portile deschise,este destinata,din cate am observat exclusiv barbatilor.Pe o plasma imensa sunt difuzate filme pentru adulti necenzurate si in dreapta cu intri este bara pentru fete,care fete nu sunt in nici un caz 90-60-90,dar care danseaza suficient de lasciv incat sa trezeasca pofte...
Am intrat de trei ori in acest sex-shop muzeu,in care intra si persoane trecute de a doua tinerete,si care lasa la o parte orice urma de puditate,pentru intregirea lor ca oameni.Nu am cumparat nimic,din cauza fondurilor insuficiente,dar de fiecare data ieseam cu ceva...o dorinta nebuna de a...avea un orgasm!!










Un comentariu:

  1. Super... Aş vrea şi eu să intru o dată într-un astfel de loc... Pare un fel de paradis.. Nici nu se compară cu ce avem noi pe-aici...

    RăspundețiȘtergere

comment