vineri, 14 mai 2010

Dirty language

Cateodata vreau hard...Si atunci cand vreau hard imi place dirty language.

Ce este "dirty language"?Este acel limbaj folosit in timpul unei partide de sex,pentru a o condimenta.De cele mai multe ori cuvintele ajuta la ridicarea libidoului si grabirea orgasmului.Prin urmare limbajul incitant din intimitate nu este nici murdar nici pacatos.Este binevenit cand femeile au migrene si barbatii au de vizionat un meci de fotbal...:)

Personal cred ca functioneaza mereu.Eu il folosesc,dar nu oricum...Mai intai imi creez atmosfera.Limbajul murdar merge cu un joc murdar...de un dulce murdar.Si ma joc...el e clientul eu sunt prostituata.Vine la masaj erotic.Lumina stinsa,lumanari,uleiuri parfumate.Eu imbracata ca atare...machiata ca atare...ca o curva:par parfumat,machiaj strident,ruj rosu,dres,compleu sexy.Invit clientul in salon.Il poftesc sa se dezbrace.Se intinde pe pat.Ma asez pe el.Las sa curga uleiul...mai intai pe mine,apoi pe el.Incep sa ma masez,sa il masez."Uite uleiul cum curge pe tate"..."maseaza-mi tatele!","strange-le cu putere!","ia-mi sfarcul in gura!","joaca-te cu limba pe el!","vreau sa te vad cum il lingi!".Dupa ce ma dezbrac,ma desfac in fata lui."Uite-mi p****"."Iti place p**** mea?"."Ce mi-ar placea sa-ti vad p*** intrand in p****mea cu putere,adanc,asa cum iti place tie"."O vezi?E uda toata.Moare de dorinta sa fie a ta.Vreau sa-mi sugi clitorisul,sa te joci cu el pana explodez".Cand actionez eu,ii apuc penisul in mana."Ce-mi place p*** ta.E atat de mare si de buna.Imi place enorm sa ti-o sug"."Hai f***-ma in gura"........Cred ca e mai mult decat sufcient.In continuare ceea ce am gasit pe net:

Initiaza-te in arta limbajului erotic!

1. Vorbeste deschis cu partenerul tau, afla daca el agreeaza limbajul sexy in dormitor, afla ce cuvinte i-ar placea sa auda de la tine, spune-i si tu preferintele tale, stabiliti niste limite. Altfel te-ai putea trezi in situatia in care vorbele lui sa ti se para mult prea dure, chiar jignitoare.

2. Incearca sa exersezi inainte de a trece la fapte, pardon, la vorbe. Gandeste-te ce ai vrea sa-i soptesti sau, de ce nu, sa-i strigi in asternuturi si spune asta cu voce tare, gasesti intonatia corecta ca sa nu te pierzi cand i-o spui pentru prima data.Trebuie sa repeti cuvintele pana cand nu-ti vor mai suna aiurea si nu te vei mai simti ciudat cand le spui. Daca ti-e mai usor, foloseste limbi straine (in general, cuvintele din engleza suna mai erotic). Poti chiar sa folosesti o limba pe care partenerul tau nu o stie, daca te simti inca stanjenita.

3. Plagiaza! Pentru multe femei, cea mai mare problema cand vine vorba despre dirty talk este ca isi gasesc greu cuvintele, asa ca, oricat s-ar gandi, nu gasesc nimic potrivit de spus in intimitate. Si e normal, pentru ca nu ne-am nascut cu un vocabular sexual. Asa ca nu mai sta si ia lectii de la profesionisti! Doar pentru asta exista revistele erotice si filmele pentru adulti. Trebuie sa te regasesti in cateva ipostaze...

4. Cele mai savuroase discutii murdare le veti avea cand interpretati diferite roluri in mici scenete hot care v-au bantuit visele erotice si pe care v-ati hotarat sa le puneti in practica. Tu, profesoara suparata foc pe el, elevul indisciplinat, Cleopatra care incearca sa-l seduca pe Cezar etc.

5. Dirty talk nu inseamna romantism, ci erotism! Incearca sa nu uiti asta si nu te apuca sa ii vorbesti despre fantezia ta legata de o cina romantica cu trandafiri rosii pretutindeni si lumanari care creeaza o atmosfera de basm. Pentru un barbat, scenariul acesta siropos nu este nici pe departe erotic!

6. Daca nu te simti inca prea confortabil cu ideea de a-i spune iubitului tau cuvinte indraznete intre patru ochi, pune mana pe telefon - in opinia unora, cea mai reusita jucarie sexuala. Incepe prin a-i povesti fanteziile tale la receptor, iti va fi mult mai usor decat fata in fata. Sa nu crezi ca numai femeile au trac cand vine vorba despre dirty talk.Centralistele XXX, care raspund la liniile fierbinti, spun ca majoritatea barbatilor care le apeleaza marturisesc ca vor sa le spuna fanteziile secrete, pe care nu au curaj sa le dezvaluie iubitelor lor.

7. Fii directa! Asa cum tonul potrivit poate sa-i atinga coarda erotica, la fel pot face si fanteziile spuse pe sleau. Barbatii se pierd cu firea cand vorbele tale ii ajuta sa-si imagineze o ipostaza fierbinte. Nu incerca sa-l iei pe ocolite, sperand ca va intelege pana la urma mesajul. Cu cat e mai direct, cu atat el va fi mai excitat.

8. Tine minte, poti ajunge maestra intr-ale dirty talk-ului, cu doua conditii: sa iti urmezi mereu instinctele si sa fii cat mai naturala. Toate tehnicile si tips-urile pe care le vei citi nu sunt litera de lege, ci doar piatra de temelie pe care trebuie sa adaugi stilul tau. Cu cat repeti mai mult, cu atat mai bine iti va iesi. Nu uita niciodata ca varietatea e cheia succesului unei relatii.

9. Ce e de facut daca pur si simplu nu-ti poti face curaj sa vorbesti deocheat? Relaxeaza-te si aminteste-ti ca discutia cu partenerul tau, de orice fel ar fi ea, batatoreste drumul spre intimitate. Nu te lasa insa cu una, cu doua!Fa mereu experimente, de exemplu cand trandaviti in pat incearca sa-i spui ceva inofesiv de genul "Te vreau acum!" Daca nu-ti poti lua inima in dinti sa spui mai multe, tot exista alternativa. Sexologii americani au o vorba "if you can't talk dirty, moan dirty". Pe romaneste, daca cuvintele nu te ajuta, lasa gemetele sa vorbeasca pentru tine...


3 comentarii:

  1. Anonim6:51 p.m.

    always i used to read smaller articles or reviews which as well clear their motive, and that is
    also happening with this piece of writing which
    I am reading at this time.
    Also see my web page: latest transfer news chelsea

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim3:32 a.m.

    you're really a just right webmaster. The website loading speed is incredible. It sort of feels that you're doing any distinctive
    trick. Also, The contents are masterpiece.
    you have done a magnificent job in this topic!
    Also visit my web blog :: colonias

    RăspundețiȘtergere
  3. Howdy would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've loaded your blog in 3
    different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price?
    Thank you, I appreciate it!
    Check out my web site ... pizza games iowa

    RăspundețiȘtergere

comment