luni, 27 septembrie 2010

BDMS

BDMS este prescurtarea de la Bondage Discipline and Sado-Masochism,si reprezinta un tip de activitate sexuala intre doi sau mai multi indivizi care folosesc durerea si supunerea ca mod de procurare a placerii.Termenul se poate traduce si prin insemnatatea combinarii fiecarei litere cu alta: BD- Bandaj si Disciplina, DS- Dominanta si Supunere si SM- Sado-Masochism.BDMS cuprinde un spectru larg de activitati ce sunt considerate anormale intr-un cuplu conventional.
Spre deosebire de reltiile sexuale ce au loc intre partenerii unei relatii normale,in care ambii au acelasi drept,la cei care practica BDMS unul trebuie sa fie dominator sau stapan si unul dominant sau sclav.Principiile fundamentale de exercitare a BDSM spun ca acesta ar trebui să fie efectuate de către partenerii responsabili , din proprie iniţiativă , şi într-un mod sigur.
Termenul "Bondage" se refera la retinerea fizica.Se folosesc de obicei chingi, curele, lanturi, hamuri, catuse.
Termenul "Discipline" se refera la imobilizarea psihologica,cu utilizarea unor norme sau reguli,si pedeapsa la incalcarea lor.Pedeapsa se refera la provocarea durerii fizice sau psihice.
Si sado-masochismul este asa cum se stie,practica prin care se produce placere prin durere,durere provocata de obicei cu ceara,cu unghiile,cu gheata sau alte instrumente.
Ballbusting-ul si cunt-bustingul sunt niste categorii ale BDMS-ului.Sunt activitati prin care se produce placere partenerului prin lovirea organelor genitale masculine si respectiv feminine.

Altceva in afara de ce am scris mai sus,chestii cautate pe net,nu stiu...Nu practic asa ceva si nu cred ca voi practica.Nu gasesc nimic excitant si sexy in aceste practici.Imi place insa ideea de imobilizare dar in nici un caz cu lanturi...poate doar cu catuse sexy cu puf roz...
In schimb eu nu judec pe nimeni si sunt deschisa la discutii in ceea ce priveste acest subiect.
Eu mi-am facut tema,desi stiu ca nu asa complet...Ingerasule sper ca ma vei intelege.

2 comentarii:

  1. Acesti termeni ii cunosteam si eu, insa am ales sa propun acest subiect gandindu-ma ca sunt oameni interesati de aceste prectici , si poate ca pe parcurs se vor gasi oameni care sa dezvolte aceasta tema...care sa ,,impartasasca" din experienta lor .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh nu...Eu nu am incercat si nu stiu daca voi incerca asa ceva si prin urmare nu am cum sa stiu din experienta proprie cum e...Dar poate ne povestesti tu ingerasule...Imi trimiti un mail la blondutza_2003@yahoo.com in care sa povestesti mai multe despre si eu fac postare...Cu mai mult insa nu te pot ajuta...Sper insa sa apreciez ca mi-am facut tema :-)
    Pupici si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere

comment