miercuri, 8 aprilie 2009

Mr.Penis

Penisul este organ copulator nepereche la mamifere (la şopârle şi şerpi este organ pereche). La mamifere şi la om, penisul îndeplineşte şi rol de organ urinar. Este situat deasupra scrotului, înaintea simfizei pubiene.
Morfologic, i se delimitează trei porţiuni: rădăcina (partea fixă), corpul şi glandul. Rădăcina penisului este fixată prin cei doi corpi cavernoşi în zona ischio-pubiana a coxalului. Corpul penisului este fixat de simfiza pubiana prin două ligamente (superior şi inferior), are forma de cilindru uşor turtit şi prezintă o faţă superioară şi una inferioară.
Glandul este dispus la extremitatea anterioară a penisului şi reprezintă partea cea mai voluminoasă a acestuia, de forma conică, separat de corpul penisului printr-un şanţ numit col. La vârful glandului se află orificiul uretral.
Penisul prezintă un înveliş tegumentar care se continuă la nivelul glandului, formând prepuţul. Prepuţul nu adera la gland, iar la nivelul colului prezintă glandele prepuţiale care secretă smegma.
Din punct de vedere structural, penisul prezintă la exterior o serie de învelişuri (piele glabră,tunică musculară, tunică conjuctivă şi fascii) iar în interior doi corpi cavernoşi şi un corp spongios.
Corpii cavernoşi sunt acoperiţi de un înveliş fibros numit albuginee, au formă cilindrică şi prezintă numeroase cavităţi în care se află o bogată reţea vasculară (artere helicine, capilare sinusoide şi vene cavernoase). Prin creşterea cantităţii de sânge din reţeaua vasculară a corpilor cavernoşi se asigură erecţia.
Corpul spongios se dispune între uretră şi corpii cavernoşi, înconjurând uretra. Posterior, prezintă o porţiune dilatată numită bulb uretral iar anterior se continuă cu glandul. La exterior, prezintă albugineea iar în interior un ţesut spongios cu structură similară corpilor cavernoşi.
Vascularizaţia penisului este asigurată de ramuri din artera rusinoasă.
Inervaţia somatică a învelişurilor este realizată de nervii rusinoşi iar cea vegetativă de ramurile genitale ale plexului lombar.
Inervaţia organelor erectile este vegetativă, simpatică şi parasimpatică, provenită din plexul hipogastric.

Masurarea corecta a penisului!
Pentru a compara in mod obiectiv diferentele in lungime ale penisurilor diferitilor barbati sau pentru a masura succesul unui program de marirea penisului, doctorii folosesc urmatoarea metoda prin care lungimea penisului erect este masurata indiferent de forma acestuia:
Folosim o rigla gradata pe care o pozitionam la baza penisului, fixata in osul pubian. Penisul poate fi adus in pozitie orizontala, paralela cu solul, pentru a urmari mai bine valorile pe care le indica rigla. Lungimea se va masura pana la partea superioara a glandului.
Masurarea circumferintei se face de obicei la baza penisului (asa cum facusera in cercetarile lor cei de la Institutul Kinsley) sau la jumatatea lungimii acestuia.
Se poate masura penisul deasemenea si in stare flasca. Se foloseste aceeasi metoda ca si in cazul masurarii in stare erecta.Cu cat il masori mai corect la inceput cu atat mai mult vei observa diferentele ce vor aparea pe parcurs.
Ca sa nu fii descurajat, masurarea penisului ar trebui sa se faca o data pe saptamana, pentru a fi observate rezultatele care in general nu apar vizibil de la o zi la alta.

Oricum ar fi...baieti nu uitati ca nu conteaza nr.in cm,ci numarul orgasmelor oferite femeii pe care o aveti in pat...De cele mai multe ori un penis foarte mare,sau foarte gros o va face pe femeie sa simta mai degraba durere in loc de placere...asa ca nu va mai simtiti complexati...stiti cum se zice:"mica, mica, dar ridica...;) ".

Cum masam penisul??
Mainile voastre vor oferi un masaj mult mai erotic daca veti utiliza un ulei: ulei de migdale, ulei de masline, ulei de Kama-sutra... Un mod elegant de a actiona este sa varsati un pic de ulei pe dosul palmii si sa-l lasati sa curga pe penis. Oricare ar fi metoda voastra, onorati-i organul, cu mainile si cu vorbele. Altadata uleiurile parfumate se foloseau pentru a venera icoanele cele mai pretioase. Iata explicatia: nu vreti numai sa-i lubrificati sexul, ci sa-i aduceti omagiul fertilitatii si puterii sale. Atunci cand sexul e inca in stare flasca, luati baza lui in mana; puneti palma pe care o aveti libera, lubrifiata din belsug, pe gland. Rotiti-i sexul spre burta dupa acele ceasornicului, pana in jos. Apoi, luati corpul sexului intre degete si mangaiati-l de sus in jos. Reluati miscarea circulara: ii veti accelera bataile inimii, ii veti atata visarea si il veti pregati pentru extaz. Lubrifiati-va mainile. Cu una, tineti-i baza sexului sau testiculele. Cu cealalta mana imitati o cobra atingand degetul mare de indice si prindeti varful sexului erect. In continuare, mangati-l de sus in jos si excitatii fraul cu degetul mare cand sunteti la nivelul acestuia. Apoi strangeti mai tare varful penisului, apasati usor glandul cu degetul mare, relaxati presiunea si deschideti-va palma in miscarea in jos. Simultan, presati usor testiculele si perineul: veti stimula in acelasi timp centrul emotiilor sale primare si a celor mai inalte aspiratii ale sale. Cu o mana tineti baza sexului sau. Cu cealalta, strangeti in pumn corpul penisului si mangaiati-l de jos in sus. Strangeti cu fermitate, ca si cum ati presa o portocala pentru a face suc natural; slabiti presiunea din cand in cand. Aceasta ii va aminti de delicioasele contractii ale vaginului. Din cand in cand, luati-i bagheta in mana si strangeti glandul in palma, intre sani sau, de ce nu, pe burta – intre pubisurile voastre: il veti inspira si ii veti „ilumina” corpul.

Un comentariu:

  1. Wou Sunt impresionat de articol.
    Pacat ca nu apare in google prea usor. Eu l-am gasit navigand prin arhiva ta.
    Interesant faptul ca pari documentata bine asupra programelor de marire a penisului. ..stiu stiu nu marimea baghetei conteaza ci magia ei. Ziceam doar.

    RăspundețiȘtergere

comment