miercuri, 22 mai 2013

Cand faceti sex folositi prezervativul?

In fiecare an incerc sa pun o intrebare...Anul acesta am vrut sa stiu daca atunci cand faceti sex folositi prezervativul...Iata rezultatele:
23% spun ca folosesc prezervativul doar cand sunt la ovulatie
53% spun ca folosesc prezervativul doar cand au un partener nou
10% spun ca folosesc prezervativul doar cand isi amintesc
13% spun ca folosesc prezervatvul doar cand partenerul le cere asta...

Si atunci ma intreb cati din cei 23 % stiu cand sunt la ovulatie???Isi fac lunar teste de ovulatie???Isi masoara temperatura intravaginala zilnic...Pai tind sa cred ca nu. Dar cu bolile transmisibile sexual cum ramane?
Sunt curioasa oare cati din cei 53% au timp sa-si aminteasca de prezervativ cand initiaza o partida de sex cu un partener nou? Sunt din pacate multi care cedeaza la partenerul sigur pe sine, care spune...”stai linistit/a sunt curat/a”...
Despre categoria celor 10 % care nu-si amintesc de importanta prezervativului sunt sigura ca-si vor aminti atunci cand se vor trezi cu o sarcina nedorita, sau mai rau, de ce nu, cu un virus C.
Si sunt si cei 13% ”manipulati” de partener. Fiti fericiti cand aveti un astfel de partener, care va cere sa fiti responsabil.

Dragii mei nu e de joca. Prezervativul are un rol incredibil!!!Daca situatia materiala nu va permite va rog din suflet sa apelati la mine sau la profadesex.com.
Ne place sa facem sex...dar hai sa-l facem bun si sanatos!!!
Cu drag!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comment